ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗА ЛИНИЈЕ 82, 88, 610, 611, 705, 706Е, 703Л1

20. октобар 2022.

Током извођења радова на изградњи канализационе мреже у улицама Јована Суботића и Стевана Марковића до 16. јануара 2023. године доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

 

ЛИНИЈЕ БРОЈ 82, 610 и 611 – Булевар Михајла Пупина, Булевар маршала Толбухина, Луја Адамича, Сремских одреда, окретница НОВИ БЕОГРАД /ПАВИЉОНИ/.

 

ЛИНИЈЕ БРОЈ 703Л1, 705 И 706Е – у смеру према Кеју ослобођења саобраћају улицама Цара Душана, Караматина, Кеј ослобођења, Марка Николића, окретница КЕЈ ОСЛОБОЂЕЊА, а у смеру од Кеја ослобођења Давидовићевом улицом, Главном и даље редовно.

 

ЛИНИЈА БРОЈ 88 – Булевар Михајла Пупина, Џона Кенедија, Булевар Николе Тесле,  Карађорђев трг, Карађорђева, Авијатичарски трг, Николаја Островског, Александра Дубчека, Булевар Михајла Пупина и даље редовно према Новом Железнику.

 

Возила ће на измењеној траси користити постојећа, а за ЛИНИЈУ БРОЈ 88 уводи се и привремено стајалиште ЏОНА КЕНЕДИЈА 1 – стајалиште се успоставља у улици Џона Кенедија, око 50 метара после зоне раскрснице са улицом Булевар Михајла Пупина гледано у смеру ка улици Булевар Николе Тесле, непосредно испред улаза у објекат са кућним бројем 31А.

 

Радови се изводе по фазама, током којих се за саобраћај затварају улице Јована Суботића, и то на делу између зоне раскрснице са улицом Петра Марковића и Стевана Марковића (укључујући и зону раскрснице са улицом Стевана Марковића), као и улице Стевана Марковића на делу између зоне раскрснице са улицом Јована Суботића до зоне раскрснице са улицом Кеј ослобођења, односно са улицом Авијатичарски трг.