ИЗМЕНА РЕЖИМА РАДА ЈАВНОГ ПРЕВОЗА У ПРВОМАЈСКОЈ

21. октобар 2020.

Током извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у Првомајској у Земуну (фаза 4), на делу између Херцеговачке и Железничке улице, од 22. октобра до 12. новембра доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза.

Радови се изводе у делу Првомајске у десној коловозној траци ка граду, без заузећа раскрснице Првомајске, Херцеговачке и Рада Кончара.

Током ове фазе, Првомајска улица ће у зони радова бити једносмерна и то у смеру ка окретници ”Нови град”.

Возила са линија јавног превоза 15, 15Н и 78 ће у смеру ка окретници  ”Нови град” саобраћати редовном трасом, док ће у смеру ка граду саобраћати: Првомајском – Херцеговачком – Крајишком – Железничком – Првомајском и даље редовно.

Возила са линије 18 ће у смеру ка окретници ”Бачка” саобраћати редовном трасом, док ће у смеру ка окретници ”Медаковић 3” саобраћати улицама: Угриновачком, Горњоградском, Првомајском и даље редовном трасом. На линијама 45 и 612 возила ће ићи у оба смера редовном трасом. 

На измењеном делу трасе возила ће користити сва постојећа стајалишта, као и привремено стајалиште ”Горњоградска 1” за линију 18 у истоименој улици, око 50 метара после раскрснице са Угриновачком.