ЗЕМУНЦИ ДРУГИ У СРБИЈИ У СТОНОМ ТЕНИСУ

20. децембар 2021.

После завршене друге фазе пројекта ”Школски спорт” који Омладински спортски савез Земуна реализује током целе године под покровитељством Градске општине Земун, победници општинских такмичења у више спортских дисциплина одмеравају снаге у вишем рангу.

Тако су на градском такмичењу у одбојци за ученике виших разреда основне школе земунски основци из ОШ ”Михајло Пупин” освојили друго место на градском такмичењу, на којем је учествовало још 16 расположених екипа градских општина.

Друго сребро за Земун у укупном пласману у вишем, државном рангу, освојили су млади Угриновчани из ОШ ”Станко Марић”у стоном тенису. Мушка екипа заузела је 5. место, али су резултат поправили  државни првак Урош Нинковић и Нађа Радојичић са освојеном бронзом, те су разлози за славље, с обзиром на изузетно јаку конкуренцију школских екипа из целе Србије несумњиви!

Похвале заслужује добра организација турнира у свим заступљеним српотским дисциплинама, захваљујући чему је Земун и ове године на спортским теренима и такмичењима окупио највећи број школа и ученика у Београду.