”ЗЕМУНСКИ МАТИНЕ” ПРЕРАСТАО У ДОЧЕК

01. јануар 2024.

По други пут, на Великом тргу у Земуну, у ноћи на преласку из Старе у Нову годину, 31. децембра на 1. јануар 2024. године, одржана је манифестација ”Земунски матине”, у организацији Градске општине Земун и Удружења грађана ”У земунском маниру”.

 

”Грађани који су овде од отварања, од 15 часова на Великом тргу, показивали су толико одушевљење програмима диџејева, храном, занатским рукотворинама које су изложене на тезгама, да смо као организатори одлучили да матине продужимо до један час иза поноћи и овде, на отвореном, расположени и загрејани ритмовима, дочекамо Нову 2024. годину”, рекао је Милан Петровић, члан Градског Већа општине Земун.

 

Нову годину је са грађанима на Великом тргу дочекао и члан Већа Градске општине Земун Марко Раић.

 

Обиље квалитетне и разноврсне хране и пића са свих меридијана, као и богата понуда лицидерске понуде и слаткиша, уз миксеве диџејева Dooshan, DJ Prema, Вука Вукосављевића, потом Алексе Бојовића и Уне Андреа, и, на крају и Iyana Milles – a, подигли су пријатну температуру и расположење, те је Нова година у Земун на Велики трг стигла уз ватромет и високо подигнуте чаше, с најлепшим жељама да буде мирнија и боља од претходне.