ЗАХВАЛНИЦЕ ЗА ДОПРИНОС ОБОГАЋИВАЊУ КУЛТУРНЕ БАШТИНЕ ЗЕМУНА

03. новембар 2021.

Туристичко друштво ”Земун” је 2.новембра у галерији КЗМ у Косовској 9 организовало свечаност ”Земуну с’љубављу” на којој се захвалницама и пригодним поклонима захвалило својим сарадницима, туристичким водичима, бројним уметникцима и домаћинима многих програма, а поводом предстојећег Празника Градске општине Земун.

Подсећајући на годишњи календар традиционалних манифестација, пројекте и садржаје којима се ТД ”Земун” одужује грађанима Земуна и свима онима који у њега долазе, секретар Друштва Мира Николић посебну захвалност исказала је сваком активном члану чији је допринос програмима дао непоновљив шарм и велику љубав према вароши на Дунаву. После 54 година постојања и рада, они остају верни мисији Друштва да се Земун афирмише као једна од незаобилазних туристичких дестинација на мапи Београда и Србије.

Овом приликом је специјалном захвалницом за допринос обогаћивању културне баштине Земуна награђена и Марија Живковић – Николић , саветник на пословима културе и спорта у Градској општини Земун, што је и захвалност општинској управи, увек отвореној за културне садржаје локалних удружења, посебно у неговању традиције и вредног наслеђа Земуна.

У забавном делу програма својим бравурама на гитари и извођењем поезије бриљирао је др Слободан Јовић.