ЗАВРШЕН ЈАВНИ РАД ”ПОСЛОВНИ ON LINE ИМЕНИК”

12. фебруар 2014.

Градска општина Земун, у сарадњи са Националном службом за запошљавање  – Филијала Београд, 23. јула 2013. године, потписала је Уговор о спровођењу Jавног рада ”Пословни on line именик”. Потписивањем овога уговора, општина Земун је омогућила особама са инвалидитетом да заснују радни однос на одређено време.

На реализацији овог пројекта, почев од 1. августа 2013. године, ангажовано је пет особа са инвалидитетом. Ангажована лица су, сваког радног дана све до краја јануара 2014. године, на терену прикупљала основне податке о привредним субјектима у Земуну, а затим све податке  унела у дигиталну базу. На тај начин формиран је ”Пословни on line именик”, који представља јединствену електронску целину сачињену за 2021 привредни субјект са територије општине Земун (назив и делатност привредног субјекта, контакт особа, адреса, e-mail адреса, бројеви телефона).

На порталу градске општине Земун, у банеру ЛЕР-а, биће постављена опција за пријављивање заинтересованих привредних субјеката који нису били обухваћени јавним радом ”Пословни on line именик”.

Завршетком обраде свих података пословни именик ће бити објављен на интернет страници градске општине Земун.

 

ZA-BANER1