ДЕЧИЈИ ОСМЕХ НЕМА ЦЕНУ

01. новембар 2010.

Координатор Канцеларије за младе Општине Земун Бојан Бајагић посетио је Удружење за дечију и церебралну парализу Земун.

Општина Земун и Канцеларија за младе обезбедила је донацију од преко хиљаду пари нове дечије обуће, коју су наменили деци из осетљивих група. Поред Удружења особа са инвалидитетом и посебним потребама ”Таурунум”, који су први добили ципелице, представници Општине Земун уручили су јесењу обућу и удружењима ”Бораца и ратних војних инвалида”,”Самохраних мајки”,  и Удружењу Рома Земун.

”Поклон је свакако значајан, али представља много више од материјалног. Чињеница да Општина мисли на нас и да нам помаже и  онда када није дан солидарности или дан инвалида, погађа право у срце”, нагласила је председница Друштва за церебралну и дечију парализу Земун Маријана Пешић.

”У протеклих месец дана донирајући хуманитарну помоћ стекли смо велико искуство. Хуманост на делу је вредна пажње, међутим много већу пажњу заслужују ови људи, који упркос тешким околностима у којима живе, показују  огроман ентузијазам. Због свега тога, наша помоћ њима никада неће изостати, али веома је битна и одговорност  читавог друштва”, рекао је Бојан Бајагић. Позивамо све који желе и хоће да помогну, да својим скромним средствима, а пре свега хуманошћу допринесу да ови људи лепше и боље живе. Вратити осмех на лица људи, нема цену, нагласио је Бајагић.

 

Deciji%20osmeh