ВАТРОГАСАЦ И ПОЛИЦАЈАЦ МЕСЕЦА

10. август 2012.

10.08.2012

 

Жељку Козареву, најбољем полицајцу и Јеремији Филиповићу, најбољем ватрогасцу јула месеца општина Земун доделила је новчане награде за исказане натпросечне резултате у обављању својих дужности, спасавању људских живота, сузбијању криминала и очувању реда и мира.

Жељко Козарев, службеник Полицијске станице Земун, 19. јула на подручју Лида пронашао је  и безбедно спровео мајку и њене две малолетне ћерке које су залутале  у мочварни део острва. Као припадник Интервентне јединице успешно је учествовао у обезбеђивању утакмица високог ризика и обезбеђивању трасе пута приликом проласка одређених личности.

Јеремија Филиповић, ватрогасац спасилац ватрогасне јединице Земун, у свом раду показао изузетно залагање, упорност у раду и прибраност у спашавању старије суграђанке из закључаног стана у улици Јосипа Шенера и прибраност приликом гашења пожара гараже у Угриновачкој улици и спречавању ширења пожара на низ гаража и кућа.

Награде је уручио заменик начелника Управе општине Земун Александар Грдинић, који се захвалио награђенима на бризи о безбедности свих грађана Земуна и пожелео им пуно успеха у даљем раду.

foto 1 policajac (1)

foto 2  vatrogasac