Бесплатанa обука „Пут до успешног предузетника“

27. децембар 2013.

Градска општина Земун, у сарадњи са Националном службом за запошљавање, организује бесплатну обуку „Пут до успешног предузетника“.

Обука је бесплатна за све полазнике, одржаће се  у сали општине Земун 28. и 29. јануара 2014. године од 9 до 15 часова.

Циљна група су млади  од 20 до 30 година који желе да се оспособе и оснаже за предузетништво. Програми едукације су конципирани у складу са потребама незапослених који намеравају да започну приватни бизнис и региструју сопствену фирму. Обухватају едукацију у области израде бизнис плана, информисање о правној регулативи, порезима и доприносима и могућим изворима финансирања, интерактивна предавања, бизнис-план радионице, литературу, студије случаја из предузетничке праксе итд. Уз помоћ искусних предавача Пословног центра београдске филијале НСЗ полазници обуке ће усвојити знања неопходна за улазак у предузетништво, овладати пословним вештинама и повећати ниво своје конкурентности на тржишту рада.

После успешно завршене обуке, полазници добијају сертификат са којим могу да конкуришу за средства (субвенције) за самозапошљавање и покретање сопственог бизниса.

Заинтересовани треба да пошаљу попуњени пријавни формулар до 23. јануара 2014. године на имејл: kancelarijazamlade@zemun.rs или директно: III  спрат бр.86 Канцеларија за младе, тел. 3778-515.

 

Preduzetnistvo-za-mlade