БЕОГРАДСКИ КАРНЕВАЛ БРОДОВА 2022

08. јул 2022.

На Сава променади у суботу 9. јула, на делу реке Саве од Трамвајског моста до моста Газела одржаће се 17. Београдски карневал бродова.

 

Музички наступи познатих извођача, концерти за децу, едукативне и забавне радионице, професионални аниматори, биће део програма на обали током Карневала бродова.

Програм почиње у 18 часова дефилеом Полицијског оркестра, мажореткиња из Беле Цркве, аниматора Комичног театра и концертом дечијег хора Чаролија.

 

Централни део догађаја, свечана поворка декорисаних пловила, у којој ће учествовати и велики број чамаца и јахти из земунских наутичких клубова и марина, почеће у 18.30 часова и кретаће се узводно од Бранковог моста до краја Сава променаде. Сва пловила учествују у избору за најлепше декорисан брод, а победнике очекују вредне награде.

 

Уследиће концерти групе ”Belgrade Groovz” коју чине наши реномирани музичари, и групе ”Texas Flood”, предвођене гитаристом Ненадом Златановићем.

 

На Карневалском ЕКО базару, посетиоци ће моћи да купе домаће органске производе, здраву храну, као и уметнине, дизајнирани накит, сувенире и различите уникатне производе домаће израде. Део поставке Еко базара је Мастер Крафт, са бројним излагачима.

 

Београдски карневал бродова организује  Туристичка организација Београда уз подршку Скупштине града Београда и у сарадњи са Belgrade Waterfront.