АСФАЛТИРАНА ШАНГАЈСКА УЛИЦА ПРВИ ДЕО

08. децембар 2020.

Становници Шангајске 1. део у Батајници ускоро ће бити у прилици да користе асфалтирану улицу. Екипе ЈКП ”Београд пут” уклонили су стари асфалт и постављају нови у дужини од километар и сто метара. Тим поводом, радове је 8. децембра обишао председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић са сарадницима.

 

”Поред асфалтирања улица у наредном периоду насеље Шангај очекује реконструкција комплетне водоводне мреже. Изградња ковид болнице, проширење Батајничког друма, изградња интермодалног терминала са логистичким центром, део брзе пруге и изградња пружног прелаза само су неке од инвестиција које се реализују у насељу Батајница. Очекујемо израду Плана детаљне регулације за фабрику за пречишћавање воде која ће се налазити у Батајници. Ради се и на решавању једног од горућих проблема, а то је изградња гробља у Батајници. Очекујемо бољи саобраћајни проток када се најкасније у априлу наредне године пусти батајничка петља. Све ово указује да ће у Батајници бити заокружена саобраћајна и комунална инфраструктура”, каже председник Градске општине Земун Гаврило Ковачевић.

 

Градска општина Земун ће и у наредном периоду пратити реализацију свих пројекaта које доприносе унапређењу квалитета живота њених грађана.