ПРИЈАВЕ ЗА БОГОЈАВЉЕНСКО ПЛИВАЊЕ

12. јануар 2016.

 
Градска општина Земун, Српска православна црквена општина Земун и СВЕБОР Савез Београда организују на Богојављење, 19. јануара, деветнаесто по реду пливање за Часни крст на Дунаву.
 
Организатор је предвидео да пливачи који учествују у Богојављенској трци не могу да имају мање од 18 и више од 60 година. За све оне који желе да пливају за Часни Крст Ординација Спортива ВСЗ обавиће бесплатне лекарске прегледе 18. јануара (од 10 до 19 часова) и 19. јануара (од 8 до 11.30 часова) у ОШ ”Лазар Саватић” у Земуну. Сви пливачи су у обавези да организатору по пријави доставе лекарско уверење.
 
Пливачи ће моћи да се пријаве за учешће у понедељак 18. јануара од 8 до 15 часова у ГО Земун, Канцеларија за младе, трећи спрат, канц. 86 и 19. јануара (од 8 часова) у порти Николајевске цркве и у ОШ ”Лазар Саватић.”
 
Светковање Богојављења почиње у 9 часова Литургијом у храму Св. оца Николаја, (Његошева 45), наставља се Литијом централним земунским улицама до Земунског кеја, када тачно у подне почиње Богојављенска трка.
 
Контакт особа Жељко Кларић, бр. телефона 3778-515.
 
slika zemun