ПОДЕЉЕНИ БЕБИ ПАКЕТИ НА КУЋНЕ АДРЕСЕ

24. март 2020.

 

Градска општина Земун је организовала 23. марта акцију поделе беби пакета за 45 новорођених беба на својој територији. Волонтери и запослени у Градској општини Земун су испоручивали пакете на кућне адресе, а све у оквиру пројекта ”Земунска беба”.

”Поред редовних активности волонтерског центра Градске општине Земун, које подразумевају позивање и примање позива старијих суграђана и оних којима је помоћ потребна, као и испоруке намирница и лекова, одлучили смо да посетимо и све родитеље који су се пријавили за беби пакете и тиме покажемо да нико није заборављен, да је солидарност оно што ће нас извести из ове тешке ситуације. Због тога дугујемо велику захвалност свима који су део волонтерског центра наше општине”, рекао је председник Градске општине Земун Дејан Матић и позвао још једном суграђане да поштују мере Владе Републике Србије и буду одговорни и дисциплиновани.

Градска општина Земун наставиће да спроводи све оне мере и активности у циљу спречавања, сузбијања и гашења епидемије корона вируса.