ОДРЖАНА 21. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

16. април 2015.

 
У четвртак, 16. априла 2015. године одржана је 21. седница Скупштине градске општине Земун.
 
Гости седнице Скупштине општине Земун били су начелник Полицијске станице Земун, Жељко Бура, командир Полицијске испоставе Земун, Драган Поповић и шеф Одсека за сузбијање општег криминалитета, Зоран Ружић.
 
Командир Полицијске испоставе Земун, Драган Поповић, информисао је одборнике о стању безбедности на територији градске општине Земун, након чега је Скупштина усвојила закључак којим је констатовано да су остварени значајни резултати у погледу смањења укупног криминалитета и очувања јавног реда и мира уз максимално ангажовање надлежних органа на расветљавању кривичних дела, на територији градске општине Земун.
 
Председник Скупштине градске општине Земун, Ненад Врањевац, захвалио се представницима Министарства унутрашњих послова на сарадњи која је у интересу грађана Земуна.
 
Скупштина је донела Одлуку о екстерној ревизији буџета градске општине Земун за 2014. годину, Одлуку о завршном рачуну буџета градске општине Земун за 2014. годину и Одлуку о првом ребалансу буџета градске општине Земун за 2015. годину.
 
У даљем раду одборници су усвојили Извештај о раду Општинског правобранилаштва градске општине Земун за 2014. годину и донели Решење о разрешењу члана Савета за буџет и финансије и Решење о разрешењу члана Савета за здравство, социјалну и дечију заштиту.
 
naslovna 21. skupstina
 
foto 1 21. skupstina
 
foto 2 21. skupstina