НАЈТАЛЕНТОВАНИЈИМА НАГРАДЕ

09. јун 2016.

 
На свечаности која је организована у Скупштинској сали ГО Земун, 8. јуна, најуспешнији полазници Регионалног центра за таленте добили су дипломе за научно-истраживачке радове и освојена прва три места на Републичком такмичењу младих талената у разним областима и регионалним такмичењима.
 
Испред општине Земун дипломе најталентованијима уручио је члан Привременог органа Градске општине Земун Ненад Врањевац.
 
”Честитам вам у име општине Земун, ви сте најбоље што Земун има. Наша је дужност да вас подстичемо, подржавамо и креирамо амбијент и услове да наставите да будете посвећени улагању у себе, јер вам нико не може узети знање. Ваш успех је наш понос и ви ћете сутра бити на челу институција и компанија, јер сте већ сада вредни, дисциплиновани и одговорни, а то су атрибути успешног човека”, рекао је Врањевац, пожелевши свима много успеха у раду и учењу.
 
Директор Центра Милош Толимир захвалио се Општини Земун на свесрдној подршци у реализацији програмских активности Регионалног центра за таленте и у помоћи да се побољшају услови у којима се ради.
 
Свечаност у Земуну била је прилика да се истакну вредности попут истрајности, такмичарског духа и жеље за знањем и да се подели 65 диплома најбољима.
 
naslovna Centar za talente
 
foto 1 centar za talente
 
foto 2 centar za talente
 
foto 3 centar za talente