АКЦИЈА ”ЗАПОСЛИМО ЗЕМУН” НАСТАВЉЕНА У БАТАЈНИЦИ

18. октобар 2018.

Градска општина Земун и филијала Националне службе за запошљавање Земун, наставили су акцију ”Запослимо Земун” у Батајници. У шестој посети земунским насељима на углу улица Мајора Радосављевића и Јована Бранковића у Батајници,  17. октобра, на штандовима НСЗ представљене су актуелне понуде слободних послова грађанима.

 

Теренски рад, излазак у сусрет грађанима у директном контакту пружио је шансу да се Батајничани упознају са више од 60 слободних радних места у Београду, и то пословима металоглодача, медицинских сестара, васпитача, молера, радника у мењачници, спремачица, оператера на паковању готових производа, физотерапеута, шефа магацина, организатора туристичких путовања, менаџера за безбедност и здравље на раду. Заинтересовани су добили прилику да се упознају и са актуелним услугама НСЗ, информишу о свему што их занима, јер једино ова служба нуди бесплатно посредовање и савет за запошљавање.

 

Велики број Земунаца запослио се на овај начин, који, према процени саветника за запошљавање НСЗ, даје резултате којима организатори морају бити задовољни. У понуди су сезонски, послови на одређено, али и на неодређено време, те је запослење за неколико месеци кампање добило више десетина незапослених. Акције попут ове у Батајници одржаваће се и даље једном месечно у земунским насељима.