ПРОМЕНА РЕЖИМА РАДА ЛИНИЈА ЈАВНОГ ПРЕВОЗА ТОКОМ ИЗВОЂЕЊА РАДОВА У БАТАЈНИЦИ

22. март 2023.

Током извођења радова на изградњи прикључења улице Нова 47 на Улицу пуковника Миленка Павловића у Батајници, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

 

Радови се изводе на коловозу у Улици пуковника Миленка Павловића, на делу од позиције која се налази око 250 метара после зоне раскрснице са Улицом царице Јелене, следећих 292,45 метара гледано у смеру ка насељу Нова Пазова. Радови ће се изводити у периоду од 23. до 26. марта 2023. године.

 

Предметнa деоницa ће бити потпуно затворенa за саобраћај, због чега ће доћи до промене у раду линија јавног превоза и то:

 

Возила са линије бр. 700 ће саобраћати улицама: ”Батајница (железничка станица)”, Матрозова, Царице Јелене, Јована Бранковића, Катице Опачић, окретница ”Батајница”, где ће вршити промену смера кретања и назад улицама Катице Опачић, Јована Бранковића, Саве Гркинића, Војвођанских бригада, Максима Бранковића, Краља Радослава, Војводе Николе Стањевића, ”Батајница (железничка станица)”.

 

Возила са линије бр. 706 и 706Н ће саобраћати улицама: у оба смера – Мајора Зорана Радосављевића, Царице Јелене, Матрозова до окретнице ”Железничка станица /Батајница/”.

 

Возила са линије бр. 706Е ће саобраћати улицама: у оба смера – Мајора Зорана Радосављевића, Јована Бранковића, Катице Опачић, Новосадска, Пуковника Миленка Павловића и даље редовном трасом.

 

Привремено се успостављају стајалишта: ”Батајница /Центар/” за смер према окретници ”Батајница” за линије бр. 700 и 706Е на позицији стајалишта које користи међумесни превоз у улици Јована Бранковића испред ватрогасног дома, односно око 150 метара после пешачког прелаза који се налази у зони раскрснице улица Мајора Зорана Радосављевића и Јована Бранковића.

 

Возила ће на измењеним деловима траса користити стајалишта на аутобуској линији 706Е, и то ”Батајница“ – стајалиште у окретници које у редовном режиму користе линије бр. 706 и  706Н (у оба смера), ”Далматинских бригада” – стајалиште које у редовном режиму користе линије бр. 706 и  706Н (у оба смера) и ”Драге Михајловића” – стајалиште које у редовном режиму користе линије бр. 706 и  706Н (у оба смера).