ОДРЖАН СЕДМИ ТУРНИР У БОЋАЊУ ”ВИДОВДАН”

01. јул 2024.

 

Под покровитељством Градске општине Земун, у организацији Боћарског клуба ”Алтина” 29. јуна на теренима овог клуба у земунском насељу Алтина, одржан је Седми турнир у боћању ”Видовдан 2024”.

 

Турнир су свечано отворили члан Већа Градске општине Земун Драган Матијевић и председник БК ”Алтина” Жељко Мандић, који је Матијевићу уручио специјалну плакету за Градску општину Земун у знак захвалности за године покровитељства и подршке турниру. 

 

Турнир ”Видовдан” окупио је 32 екипе и близу 120 такмичара, а у коначном пласману у две одигране дисциплине у ”тројкама” у воло стилу најуспешнији је био БК ”Нови Београд”, друго место је заузео БК ”Козара 2”, а треће БК ”Зеле 2”.

 

У дисциплини ”тројке” у рафа стилу БК ”Златиборац” из Земуна, БК ”Џаја” из Бановаца и БК ”Буковица- Равни Котари” из Батајнице је редослед победника.

 

Пехаре освајачима првог, другог и трећег места, као и најбољим појединцима уручио је члан Већа ГО Земун Драган Матијевић.

 

Градска општина Земун је препознала значај боћарског спорта и турнир ”Видовдан” је стална манифестација у области спорта од значаја за Земун.