ИСТАКЛИ СЕ КОЗАРЕВ И КРЕШЕВЉАК

16. март 2023.

Традиционалне општинске награде за најбољег полицајца и ватрогасца у фебруару месецу припале су Жељку Козареву и Марку Крешевљаку. Награде је уручио секретар Скупштине Градске општине Земун и председник Савета за безбедност Марко Јанковић. Награду за Крешевљака примио је његов отац Милорад, који је том приликом нагласио да су му оба сина ватрогасци и да породична традиција у овом послу вуче дубоке корене.

 

Полицијски службеник месеца Жељко Козарев је током фебруара обављао послове вође сектора 1. категорије Полицијске станице Земун и својим радом и залагањем допринео унапређењу безбедности грађана на територији ГО Земун.

 

Најбољи ватрогасац Марко Крешевљак  је као ватрогасац-возач Ватрогасно – спасилачке групе ВСБ Београд учествовао у више интервенција, међу којима и 3. фебруара у гашењу пожара  на кровној конструкцији помоћног објекта у улици Аутопут Београд-Шид, 11. фебруара у отварању стана и спасавању повређеног лица у Македонској улици број 2, као и 15. фебруара у магацину гума предузећа ”Кемоимпекс”.