ZAVRŠETAK ASFALTIRANJA ULICE UGRINOVAČKI PUT 18. DEO U ALTINI

07. februar 2018.

 
U toku su završni radovi na asfaltiranju Ulice Ugrinovački put 18. deo, koje je obišao zamenik predsednika Gradske opštine Damir Kovačević i naglasio da će do kraja 2018. godine sve ulice u ovom naselju biti asfaltirane.
 
”Na ovoj lokaciji do 2020. godine biće izgrađeno obdanište. Pored toga, intenzivno se radi na izgradnji obdaništa za 250 mališana, koje se nalazi u Ulici Dobanovački put. Očekujemo da će obdanište biti otvoreno u maju ove godine. Na taj način ćemo omogućiti da mališani tokom dana borave blizu svojih domova. Za ovu godinu predviđena je nadogradnja sprata Osnovne škole ”Sava Šumanović”, a u planu je da do 2019. godine bude izgrađen parkovski kompleks u ulici Justina Popovića. Već su asfaltirani svi prilazi budućem parkovskom kopleksu. U planu je da do 2022. godine završimo sa izgradnjom kanalizacione mreže u Altini. Bez saradnje Opštine sa gradskim vlastima ne bismo mogli da budemo ovako efikasni”, kaže zamenik predsednika Gradske opštine Zemun Damir Kovačević.
 
Gradska opština Zemun ulaže velike napore i neprekidno inicira infrastrukturne radove, od obnove ulica, kako u centru Zemuna tako i u obodnim naseljima, preko radova na uređenju parkova i igrališta do postavljanja javne rasvete, a sve u cilju strategije ravnomernog razvoja.