ВРТИЋ ”ЧАРОЛИЈА” У ОПШТИНИ

31. мај 2018.

 
У оквиру пројекта ”Упознајмо локалну заједницу” група од 50 малишана из вртића ”Чаролија” посетила је Градску општину Земун и Полицијску станицу Земун.
 
Пројекат који је покренула Градска општина Земун има за циљ упознавање предшколаца са радом институција које представљају стуб развоја Земуна.
 
Иницијатор овог својеврсног дружења са малишанима, аутор пројекта и њихов домаћин, Милан Милисављевић, помоћник председника ГО Земун деци је представио Градску општину Земун и веома заинтересованим малишанима приближио рад локалне самоуправе, и позвао их да учествују у креирању политике Општине и руководству дају смернице шта им недостаје, попут нових паркова, игралишта, спортских терена и забавних програма.
 
У полицијској станици Земун припадници полиције показали су им опрему и упознали их са одговорним послом који обављају и шта све раде како би се сви грађани Земуна, Београда и Србије осећали безбедно и заштићено.
 
Шетња улицама Земуна била је прилика да најмлађи Земунци науче који су важни датуми и догађаји обележили историју њихове Општине.