VASKRŠNJA IZLOŽBA DEČIJIH RADOVA

12. april 2017.

 
U organizaciji Udruženja ”Prijatelji dece Zemuna”, 11. aprila, u Gradskoj opštini Zemun otvorena je tradicionalna izložba oslikanih drvenih jaja i crteža predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola.
 
U ime Gradske opštine Zemun prisutne učesnike pozdravio je član Veća Vladimir Kostić.
 
”I ove godine imamo priliku da uživamo u vašim radovima inspirisanim velikim hrišćanskim praznikom Uskrsom i iznova se divimo vašem talentu, trudu, lepoti i strpljenju”, rekao je Kostić.
 
Izvršni direktor Udruženja Milan Ilijin Micko čestitao je nagrađenima, i svima koji su poslali svoje radove i učestvovali na tradicionalnom konkursu, koji se organizuje preko dve decenije.
 
Najboljim predškolcima, osnovcima i srednjoškolcima pojedinačne i kolektivne nagrade uručili su član Veća opštine Zemun Vladimir Kostić i izvršni direktor Udruženja ”Prijatelji dece Zemuna” Milan Ilijin Micko.
 
Više od dve hiljada dece i mladih svih uzrasta, učestvovalo je u programu ”Vaskršnje likovne čarolije”. Najbolji među najboljima predstavljaće našu opštinu na gradskom takmičenju, koje se održava na Bogoslovskom fakultetu SPC, na dan praznika Vaskrsa.