УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПОЛАЗНИЦИМА КУРСА ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

12. фебруар 2016.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић 12. фебруара уручио је у свом кабинету сертификате полазницима бесплатног курса енглеског језика који је организовала Канцеларија за младе у сарадњи са Академијом Оксфорд.
 
У срдачном разговору са младима који су савладали основе енглеског језика председник Дејан Матић је истакао да различитим програмима едукације и стручног усавршавања Општина Земун у сарадњи са другим институцијама, попут Националне службе за запошљавање и стручним школама, својим суграђанима пружа могућност да бесплатно стекну нова знања.
 
”Желим да вам честитам на успешно завршеном почетном курсу енглеског језика. Надам се да ћете наставити да се усавршавате и стичете нова знања и вештине. Данас се у свету, нарочито у интернет комуникацији, подразумева знање енглеског језика. Зато је веома важно да у радну биографију упишете ову квалификацију”, рекао је председник Дејан Матић, уз позив да наставе да усавршавају своје знање енглеског језика.
 
Почетни курс енеглеског језика трајао је два месеца (32 школска часа), имао је 20 полазника, од којих је 11 успешно положило завршни испит и добило сертификат.
 
OBUKA sertifaki