СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОШ ”САВА ЈОВАНОВИЋ – СИРОГОЈНО”

23. април 2018.

У дворишту Основне школе ”Сава Јовановић – Сирогојно” 20. априла је дечјом представом ”Чаробна шума” у присуству гостију, пријатеља, колектива, родитеља и ученика обележен 52. рођендан ове образовне установе. У име Градске општине Земун свечаности је присуствовао члан Већа општине Зоран Борјан.
 
У обиласку школе, гости су имали прилике да посете учионице, кабинете, сензомоторне собе, слану пећину, квантну собу, собе за релаксациону масажу и двориште ”исцелитељски врт”.
 
”С посебним поносом истичем да ћемо у периоду од 18. до 19. маја бити организатори Првог међународног стручног скупа ”Шта све умем, шта све знам – инклузија у пракси” на којем ћемо разменити искуства десетогодишње инклузије која се примењује у редовним основним школама” – рекао је поздрављајући госте директор ОШ ”Сава Јовановић – Сирогојно” Салим Горанац.
 
Управа школе је за осам година откако је ова установа усељена у нову зграду у Призренској улици број 37 анимирала бројне привредне и друштвене субјекте који су ”Саву Јовановића – Сирогојна” учинили школом без премца у региону по опремљености, и примени најсавременијих метода и терапија у целом региону.