РАДОВИ У БАТАЈНИЦИ

12. септембар 2016.

 
Огромна депонија на Широком путу у Батајници која представља крупан еколошки проблем, већ на пролеће 2017. године требало би да почне да прераста у „Рециклажни магацин“. То ће бити трајно пројектно решење вишегодишњег проблема одлагања смећа и шута, за који су одвојена средства од око милион евра и добијене све неопходне планске сагласности. У великој акцији санирања депоније оператива ЈКП „Градска чистоћа“ започела је са уклањањем отпада 5.септембра и биће на терену до 5.октобра 2016.године. Радове је 12.септембра 2016. године обишао члан Већа општине Земун Стеван Родић.
 
Родић најављује и трајно решење проблема изливања септичких јама у централним деловима Батајнице. Наиме, ЈКП „Београдски водовод и канализација“ требало би да изгради три километра јавне канализације у улици Мајора Зорана Радосављевића и реконструише још три километра постојеће мреже на потезу од Полицијске управе до излаза ка Бановцима.
 
За неколико дана оператива ЈКП „Београд пут“ наставиће и започете поправке ударних рупа у батајничким улицама: Младих горана, Шангајској, Бранка Живковића, Војвођанских бригада и Курирској. Радове који су у току у насељу Земун Поље у улицама Браће Крњешевац, Томице Поповића, Акробате Алексића, Душана Мађарчића, Курирској , Слободана Бајића и Школском добру обишао је члан Већа општине Земун Стеван Родић 12. септембра 2016. године и у разговору с грађанима се уверио да ће с новим асфалтним оправкама дочекати предстојеће јесење и зимске услове.
 
NASLOVNA
 
FOTO1
 
FOTO2
 
FOTO3