Servisne informacije

PLANIRANI RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI NA REDOVNOM ISPIRANJU VODOVODNE MREŽE NA OPŠTINI ZEMUN
 
Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže u Gradskoj opštini Zemun od ponedeljka, 16.10.2017. godine do subote, 21.10.2017. godine.
 
Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:
 
– 16/17.10.2017. godine – Zemun, deo rejona oivičenog ulicama: Džona Kenedija, Kej oslobođenja, Novogradska i Zlatiborska;
– 17/18.10.2017. godine – Zemun, deo rejona oivičenog ulicama: Novogradska, Pregrevica, Cara Dušana, Banatska, Ugrinovačka, Rade Končara i Prvomajska;
– 18/19. oktobar 2017. godine – Zemun, deo rejona oivičenog ulicama: Zelengorska, Zlatiborska, Prvomajska, Rade Končara, Ugrinovačka, Vojni put, Kupreška i Atanasija Pulje;
– 19/20.10.2017. godine – u naseljima Nova Galenika i Zemun polje;
– 20/21.10.2017. godine – u naselju Batajnica;
 
U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.
 
Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.
 


 
Cene mesečne revizije (po m2) i prodajne zone
 

Zona Cena (pdv je obračunat) u din.
Ekstra zona 388
I zona 271
II zona 245
III zona 186

 
Za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti Info centru Veletržnice Beograd na broj tel. 011 381 81 12.
 


 
PRODUŽENA TRASA LINIJE 711
 
Trasa linije 711 produžena je do terminusa „Novi Beograd /Pohorska/”, na osnovu zahteva predstavnika Opštine Zemun i stanovnika naselja Ugrinovci. Prevoz putnika na novoj trasi počeo je od nedelje, 1. marta. Kako se navodi, stručne službe Direkcije za javni prevoz sagledale su mogućnosti za produženje trase navedene linije kako bi se izašlo u susret potrebama korisnika i obezbedio kvalitetniji prevoz žitelja naselja Ugrinovci.
 
Trasa linije je: Novi Beograd /Pohorska/ – Goce Delčeva – Bulevar Mihajla Pupina – Omladinskih brigada – Auto-put Beograd – Šid – Put za Ugrinovce – Beogradska u Ugrinovcima – Ugrinovci.
 
Na novom delu trase linije 711 vozila javnog prevoza će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza. Na ovoj liniji radnim danima će saobraćati dva vozila celodnevno.


DONETI PLANOVI  DETALJNE REGULACIJE DELA OPŠTINE ZEMUN
 
Na današnjoj sednici Skupštine grada usvojen je Plan detaljne regulacije  naselja  Grmovac u Zemunu.
 
Plan obuhvata   deo opštine Zemun, odnosno naselje Grmovac, koji obuhvata oko 200 hektara. Planskom dokumentacijom predviđeni su osim stambenih sadržaja i škola, dom za stara lica, ambulanta i crkva.
 
Planom detaljne regulacije u Zemunu obuhvata se deo teritorije Ugrinovaca i Dobanovaca, naselje Grmovac i pristupne saobraćajnice u naselju. Ciljevi izrade ovog plana su izrada planskog dokumenta koji bi bio osnov za izgradnju saobraćajne mreže i infrastrukturno opremanje naselja, legalizaciju izvedenih objekata, stvaranje planskih mogućnosti za izgradnju novih sadržaja kompatibilnih stanovanju, razgraničenje površine javne namene od površina ostalih namena, kao i za formiranje kvalitetne urbane celine u smislu transformacije i razvoja ovog područja grada i definisanje pravila umreženja i izgradnje po kojima će se naselje dalje razvijati.


BROJEVI TELEFONA GSP-A ZA SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije u vezi sa gradskim prevozom mogu se dobiti u dispečerskom centru na broj telefona 3664-040, koji je dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji, saopšteno je iz GSP ”Beograd”.
 
Za sve ostale informacije, predloge, pohvale i primedbe na rad GSP ”Beograd” sugrađani se mogu obratiti na broj telefona Službe za medijski nastup 3664-047, radnim danima od 7 do 15 časova.