Сервисне информације

ПЛАНИРАНИ РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА РЕДОВНОМ ИСПИРАЊУ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ НА ОПШТИНИ ЗЕМУН
 
Екипе Београдског водовода и канализације изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже у Градској општини Земун од понедељка, 16.10.2017. године до суботе, 21.10.2017. године.
 
Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи:
 
– 16/17.10.2017. године – Земун, део рејона оивиченог улицама: Џона Кенедија, Кеј ослобођења, Новоградска и Златиборска;
– 17/18.10.2017. године – Земун, део рејона оивиченог улицама: Новоградска, Прегревица, Цара Душана, Банатска, Угриновачка, Раде Кончара и Првомајска;
– 18/19. октобар 2017. године – Земун, део рејона оивиченог улицама: Зеленгорска, Златиборска, Првомајска, Раде Кончара, Угриновачка, Војни пут, Купрешка и Атанасија Пуље;
– 19/20.10.2017. године – у насељима Нова Галеника и Земун поље;
– 20/21.10.2017. године – у насељу Батајница;
 
У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Молимо потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе Београдског водовода ће се трудити да радове обаве у што краћем року.
 
Радови на редовном испирању водоводне мреже, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета.
 


 
Цене месечне ревизије (пo m2) и продајне зоне
 

Зона Цена (пдв је обрачунат) у дин.
Екстра зона 388
I зона 271
II зона 245
III зона 186

 
За све информације заинтересовани се могу обратити Инфо центру Велетржнице Београд на број тел. 011 381 81 12.
 


 
ПРОДУЖЕНА ТРАСА ЛИНИЈЕ 711
 
Траса линије 711 продужена је до терминуса „Нови Београд /Похорска/”, на основу захтева представника Општине Земун и становника насеља Угриновци. Превоз путника на новој траси почео је од недеље, 1. марта. Како се наводи, стручне службе Дирекције за јавни превоз сагледале су могућности за продужење трасе наведене линије како би се изашло у сусрет потребама корисника и обезбедио квалитетнији превоз житеља насеља Угриновци.
 
Траса линије је: Нови Београд /Похорска/ – Гоце Делчева – Булевар Михајла Пупина – Омладинских бригада – Ауто-пут Београд – Шид – Пут за Угриновце – Београдска у Угриновцима – Угриновци.
 
На новом делу трасе линије 711 возила јавног превоза ће користити постојећа стајалишта јавног градског превоза. На овој линији радним данима ће саобраћати два возила целодневно.


ДОНЕТИ ПЛАНОВИ  ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА ОПШТИНЕ ЗЕМУН
 
На данашњој седници Скупштине града усвојен је План детаљне регулације  насеља  Грмовац у Земуну.
 
План обухвата   део општине Земун, односно насеље Грмовац, који обухвата око 200 хектара. Планском документацијом предвиђени су осим стамбених садржаја и школа, дом за стара лица, амбуланта и црква.
 
Планом детаљне регулације у Земуну обухвата се део територије Угриноваца и Добановаца, насеље Грмовац и приступне саобраћајнице у насељу. Циљеви израде овог плана су израда планског документа који би био основ за изградњу саобраћајне мреже и инфраструктурно опремање насеља, легализацију изведених објеката, стварање планских могућности за изградњу нових садржаја компатибилних становању, разграничење површине јавне намене од површина осталих намена, као и за формирање квалитетне урбане целине у смислу трансформације и развоја овог подручја града и дефинисање правила умрежења и изградње по којима ће се насеље даље развијати.


БРОЈЕВИ ТЕЛЕФОНА ГСП-А ЗА СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Сервисне информације у вези са градским превозом могу се добити у диспечерском центру на број телефона 3664-040, који је доступан 24 сата, седам дана у недељи, саопштено је из ГСП ”Београд”.
 
За све остале информације, предлоге, похвале и примедбе на рад ГСП ”Београд” суграђани се могу обратити на број телефона Службе за медијски наступ 3664-047, радним данима од 7 до 15 часова.