СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОЛАЗНИКЕ КУРСА ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

14. фебруар 2020.

 

Председник Градске општине Земун Дејан Матић уручио је 14. фебруара сертификате о успешно завршеном курсу енглеског језика полазницима који су нова знања стицали у оквиру пројекта ”Моја земунска картица”.

 

Часови су одржавани два пута недељно за две групе полазника које су похађале основни и напредни двомесечни курс енглеског језика.

 

”Задовољство нам је када можемо да кажемо да пројекте које организујемо дају резултате. На вама је да одлучите да ли ћете учествовати на новим курсевима које ћемо организовати и да пренесете своје утиске рођацима, пријатељима и комшијама како би се и они одлучили да вам се прикључе на наредним курсевима. Никада није касно да се улаже у себе, јер знање је једино оно што нам нико не може одузети”, рекао је председник Матић и нагласио да одговорном политиком и стабилизацијом јавних финансија Градска општина Земун може у оквиру свог буџета да определи средства за све облике неформалног образовања.

 

У име полазника професорки Тањи Марковић и организаторима курса захвалила се Вукосава Грујић, која је стекла сертификате А1 и А2 ниво знања енглеског језика у складу са стандардом европске конвенције.

 

Градска општина Земун наставља са бесплатним програмима, тако да суграђани у наредном периоду могу да наставе са учењем енглеског језика, обуком за рад на рачунару и различитим видовима рекреације.

 

 

 

 

FOTO1

 

 

FOTO3

 

 

FOTO4

 

 

FOTO5

 

 

 

 

FOTO6

 

 

FOTO8