СЕДАМ ДЕЦЕНИЈА УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА ЗЕМУНА И НОВОГ БЕОГРАДА

04. новембар 2016.

 
Удружење пензионера општина Земун и Нови Београд обележило је 3. новембра велики јубилеј – 70 година постојања и рада. Свечаности су присуствовали председник Градске општине Земун Дејан Матић, председник Скупштине општине Земун Ненад Врањевац и члан Већа Гаврило Ковачевић. Председнику Дејану Матићу уручена је Повеља удружења пензионера општина Земун и Нови Београд за успешну дугогодишњу сарадњу.
 
Председник Матић захвалио је свим генерацијама које су својим радом допринеле да Удружење има тако богату и успешну историју и истакао ентузијазам, којим Удружење организује разне активности и испуњава време својим члановима.
 
„За све године вашег постојања и рада трудили сте се да будете покретач друштвеног живота и просперитета наших општина, да негујући вредности међугенерацијске сарадње и солидарности будете свима нама учитељи и узор. Општина Земун поштује старије генерације, оне који су нас највише задужили, и подржава програме који су важни за пензионере, како би остали витални и учествовали у активностима које воле и које им значе“, рекао је председник Матић у свом обраћању присутним званицама.
 
Председник Удружења пензионера општине Земун Шпиро Безбрадица истакао је плодну сарадњу са органима локалне самоуправе, почевши још од времена након Другог светског рата. Он је рекао да је лепо осећати се пензионером данас у Србији, чији органи власти последњих година посебно воде рачуна о својој најстаријој популацији.
 
Председник Удружења пензионера општине Нови Београд Павле Лучић рекао је да од самих пензионера зависи колико ће бити поштовани, и да ће удружења настојати да испуне захтеве времена у корист грађана.
 
Повеља удружења пензионера општина Земун и Нови Београд уручена је и председнику Градске општине Нови Београд Александру Шапићу и председнику Савеза пензионера Србије Ђури Перићу.
 
naslovna
 
penzioneri1
 
penzioneri2
 
penzioneri3
 
penzioneri4