ПРОМОЦИЈА УСЛУГА НАЦИОНАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ И ”МОЈЕ ЗЕМУНСКЕ КАРТИЦЕ”

04. април 2018.

 
Градска општина Земун у сарадњи са Националном службом за запошљавање организовала је 4. априла на Магистратском тргу 1 испред општинског здања презентацију и пружала информације заинтересованим грађанима о јавним позивима и услугама Националне службе за запошљавање.
 
У циљу промоције јавног позива за запошљавање и позива послодавцима за доделу субвенција за отварање радних места и друге услуге Националне службе за запошљавање, као што су обуке, стручна помоћ и савет у професионалној оријентацији, као и посредовање у запошљавању, на пункту су са грађанима разговарали заменик директора НСЗ Петар Јарић, заменик директора београдске филијале НСЗ Синиша Кнежевић и руководилац филијале НСЗ Земун Драгана Повреновић са сарадницима.
 
Промоцији су присуствовали и члан Већа ГО Земун Драган Матијевић и функционери општине који су разговарали са грађанима и упознали их са могућностима и условима коришћења државних субвенција за подстицање запошљавања.
 
Национална служба за запошљавање је у ове сврхе штампала и више брошура које су са примерцима билтена ”Послови” НСЗ дељене грађанима.
 
Истовремено је промовисан пројекат Градске општине Земун ”Моја земунска картица” и дељена актуелна брошура, са циљем да се што већи број грађана упозна са повољностима и попустима које је корисницима картице обезбедила Општина у сарадњи са привредницима, спортским и рекреативним клубовима и установама културе.