PROMOCIJA PROJEKTA ”MOJA ZEMUNSKA KARTICA”

26. februar 2016.

 
Gradska opština Zemun je pokrenula projekat ”Moja zemunska kartica”. Ideja Projekta je da se građanima Zemuna, donosiocima personalizovane kartice ”Moja zemunska kartica”, omogući plaćanje roba i usluga sa posebnim popustima.
Načelnica Uprave GO Zemun Nataša Đukić najavila je izdavanje ”Moje zemunske kartice” tokom aprila meseca, kada će građani Zemuna, jednostavno, popunjavanjem aplikacije na šalteru Opštine, za desetak minuta postati vlasnici besplatne kartice koja im omogućava da ostvaruju popuste u onim prodavnicama, radnjama, buticima, restoranima i kafeima, sportskim i fitnes centrima, galerijama i knjižarama umreženim kroz projekat ”Moja zemunska kartica”.
 
Preko 130 firmi do sada, sa teritorije Zemuna i susednih opština, podržalo je projekat ”Moja zemunska kartica” i načelnica Uprave Nataša Đukić pozvala je privredne subjekte sa teritorije Beograda da se pridruže projektu koji raste i ima neograničen kapacitet umrežavanja privrednika.
 
Opština Zemun ide napred i kao odgovorna lokalna samouprava ovim projektom radi na unapređenju lokalnog ekonomskog razvoja i podizanju kupovne moći građana.
 
Pomoćnik predsednika opštine Zemun Milan Milisavljević prezentovao je brošuru koja će biti dostupnima građanima kao svojevrstan vodič za kupovinu, gde na jednom mestu vlasnici ”Moje zemunske kartice” mogu naći informaciju gde i kako mogu uštedeti i ostvariti popust od 5 do 100 odsto.
 
Gradska opštine Zemun pokretanjem ovog projekta još jednom pokazuje da je u službi građana i da je okosnica progresa lokalnog ekonomskog razvoja u kvalitetnim idejama i efikasnoj realizaciji koja nas vodi do novih projekata i unapređenja rada Uprave gradske opštine Zemun.
 
PROJEKAT MOJA ZEMUNSKA KARTICA