ПРОМОЦИЈА ПРОЈЕКТА ”МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА”

26. фебруар 2016.

 
Градска општина Земун је покренула пројекат ”Моја земунска картица”. Идеја Пројекта је да се грађанима Земуна, доносиоцима персонализоване картице ”Моја земунска картица”, омогући плаћање роба и услуга са посебним попустима.
Начелница Управе ГО Земун Наташа Ђукић најавила је издавање ”Моје земунске картице” током априла месеца, када ће грађани Земуна, једноставно, попуњавањем апликације на шалтеру Општине, за десетак минута постати власници бесплатне картице која им омогућава да остварују попусте у оним продавницама, радњама, бутицима, ресторанима и кафеима, спортским и фитнес центрима, галеријама и књижарама умреженим кроз пројекат ”Моја земунска картица”.
 
Преко 130 фирми до сада, са територије Земуна и суседних општина, подржало је пројекат ”Моја земунска картица” и начелница Управе Наташа Ђукић позвала је привредне субјекте са територије Београда да се придруже пројекту који расте и има неограничен капацитет умрежавања привредника.
 
Општина Земун иде напред и као одговорна локална самоуправа овим пројектом ради на унапређењу локалног економског развоја и подизању куповне моћи грађана.
 
Помоћник председника општине Земун Милан Милисављевић презентовао је брошуру која ће бити доступнима грађанима као својеврстан водич за куповину, где на једном месту власници ”Моје земунске картице” могу наћи информацију где и како могу уштедети и остварити попуст од 5 до 100 одсто.
 
Градска општине Земун покретањем овог пројекта још једном показује да је у служби грађана и да је окосница прогреса локалног економског развоја у квалитетним идејама и ефикасној реализацији која нас води до нових пројеката и унапређења рада Управе градске општине Земун.
 
PROJEKAT MOJA ZEMUNSKA KARTICA