ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА ”МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА”

08. март 2019.

Презентација Пројекта ”Моја земунска картица” и  новог инфо билтена са ажурираним информацијама и контактима партнера на пројекту и погодностима у коришћењу роба и услуга одржана је у петак, 8. марта 2019. године испред Градске општине Земун.

 

Пројекат Градске општине Земун ”Моја земунска картица” ушао је у четврту годину постојања. Од покретања пројекта велики број партнера – преко 200 прикључио се идеји Градске општине Земун у намери да допринесу оживљавању трговине и коришћења услуга на територији општине Земун.

 

У сарадњи са фирмама, удружењима грађана, културним институцијама, великим компанијама, спортским друштвима и другим партнерима на овом пројекту, општина тежи да унапреди квалитет живота грађана омогућавајући им да користе погодности ”Моје земунске картице”. Персонализована ”Моја земунска картица” омогућава грађанима и грађанкама Земуна да купују робу и користе услуге са посебним попустима.

 

Такође, грађани захваљујући картици, имају право да користе бројне бесплатне програме. До сада су реализовани бесплатни програми рекреативног пливања, обуке у пливању за децу, корективне вежбе, курсеви енглеског језика и обуке за рад на рачунару, као и ваучери за коришћење услуга библиотеке за пензионере, бесплатне карте за позоришне представе, обуке за старе занате и др.

 

Кроз пројекат се грађани упућују да користе робе и услуге код  удружења и институција које се налазе претежно на територији Градске општине Земун. До сада је преко 12000 грађана преузело ”Моју земунску картицу”.

 

Уз персонализовану картицу се могу остварити попусти приликом куповине робе широке потрошње, на играчке и обућу за децу, одећу,  лекарске и стоматолошке  услуге, ветеринарске услуге, добити попусти у апотекама и лабораторијама, фризерским и козметичким салонима, ауто-центрима, ресторанима, хотелима, спортским и плесним клубовима, играоницама, као и образовним установама, позориштима итд. Пројекат се унапређује разноврсним робама и услугама за чију се куповину и коришћење могу остварити погодности.

 

Уз инфо билтен је презентован и пројекат Градске општине Земун ”Предузетнички компас” – водич за будуће предузетнике, који садржи све битне информације у циљу реализације предузетничких идеја. Билтен садржи контакте  и адресе кровних институција, извора финансирања, co-working простора, организација и програма подршке, савета, корисних линкова и мапа локација на којима се обавља администрација, као и детаљне информације о регистрацији и књиговодству, савете у вези са бизнис плановима, тржиштем, конкуренцијом, продајном и маркетинг стратегијом.

 

Персонализована ”Моја земунска картица” је бесплатна. Свим грађанима са пребивалиштем или боравиштем на територији Градске општине Земун картица је доступна на шалтеру бр. 3 у шалтер сали Градске општине Земун.

 

Све информације о картици можете пронаћи на  званичном веб сајту Градске општине Земун http://mojakartica.zemun.rs/

Електронска верзија инфо билтена се налази на страни http://mojakartica.zemun.rs/img/brosura-MOJA-ZEMUNSKA-KARTICA.pdf

Контакт телефони : 011/2197 985 и 011/3778 596