ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ У УГРИНОВЦИМА

23. септембар 2016.

 
У организацији општине Земун, уз подршку друштвено одговорних компанија у Дому културе у Угриновцима, 22. септембра одржана је дечија представа ”Сви треба да знају шта другарство значи”, као својеврстан поклон ђацима за почетак нове школске године.
 
Децу, родитеље и наставнике поздравио је помоћник председника Општине Земун Славиша Топаловић.
 
”Општина Земун је и ове године приредила пригодан програм поводом почетка школске године и као одговорна локална самоуправа у сарaдњи са другим институцијама система у континуитету ради на подизању нивоа услова школовања. Општина Земун настојаће да простор Дома културе у Угриновцима живи током целе године и буде испуњен културним садржајима”, рекао је помоћник председникa Топаловић и пожелео, нарочито првацима, успешно школовање.
 
Члан Већа општине Земун Предраг Јевремовић у сарадњи са земунским привредницима омогућио је да догађај у Угриновцима одушеви преко 300 малишана, а волонтери општине Земун свим ђацима поделили су пригодне поклоне. Посебно изненађење приређено је за прваке који су тога дана славили рођендан и уручене су им књиге на поклон.
 
Представу ””Сви треба да знају шта другарство значи”, која је инспирисана бајком Браће Грим ”Принц жаба”, режирао је Игор Дамњановић, по тексту Биљане Митровић, а глумци Немања Јаничић, Биљана Митровић и Дејан Стојаковић су у интеракцији са децом обрадили две важне теме одрастања – љубав и другарство.
 
naslovna predstava ugrinovci
 
foto 1 predstava ugrinovci
 
foto 2 predstava ugrinovci