ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ЗЕМУН ИСПРАТИО ПЕНЗИОНЕРЕ НА ИЗЛЕТЕ

29. септембар 2017.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић, заменик председника Дамир Ковачевић и члан Већа Владимир Костић, 29. септембра испратили су око 300 земунских пензионера, који су отишли на једнодневни обилазак Опленца, Тополе, етно села ”Моравски конаци”, Фрушке горе и манастира Копорин. Организовани превоз аутобусом је био из Алтине, Земун Поља и центра Земуна код СКЦ ”Пинки”.
 
”Општина Земун афирмише програме који омогућују пензионерима да остану витални, да се друже и да учествују у свим оним активностима које воле и које им значе. Подржавајући реализацију програмских активности удружења пензионера доприносимо побољшању њиховог квалитета живота”, рекао је Матић.
 
Задовољство што ће у пријатном дружењу провести на целодневном излету нису крили ни пензионери који су имали само речи хвале за бригу коју Градска општина Земун показује према својим старијим суграђанима.
 
Пензионери који су заинтересовани за одлазак на излет могу да се пријаве у Градској општини Земун и у месним заједницама. Телефон за информације је 011/3778-470 и 011/3778-471.