PREDSEDNIK OPŠTINE POSETIO GERONTOLOŠKI CENTAR ”BEŽANIJSKA KOSA”

13. februar 2018.

Povodom manifestacije ”Dani čovekoljublja”, koju u februaru organizuje Gerontološki centar – Dom ”Bežanijska kosa”, predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić posetio je ovu istituciju i tom prilikom starijim sugrađanima uručio televizor i prisustvovao koncertu Kulturno-umetničkog društva ”Branko Radičević”.
 
”Ovde smo sa vama zato što želimo da vam iskažemo duboko poštovanje za godine uloženog rada i truda u stvaranju našeg društva i Srbije. Na mnoge načine se trudimo da vam se odužimo, poštujući vaše potrebe. Za sve starije sugrađane na teritoriji Zemuna, pokrenuli smo mnogobrojne besplatne programe, poput izleta, rekreativnih programa, savetovališta, radionica i besplatnih karata za pozorišne predstave”, rekao je predsednik Dejan Matić, uz napomenu da i Batajnica dobija Klub za starije, kao drugi klub u Zemunu.
 
Direktorka Gerontološkog centra Beograd Suzana Mišić i korisnici Doma zahvalili su se Gradskoj opštini Zemun i KUD ”Branko Radičević” na dugogodišnjoj saradnji.
 
Ovo je bila i prilika da predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić sazna nešto više i o aktuelnim problemima korisnika Doma, poput nedostatka klupa na obližnjem autobuskom stajalištu.
 
Predsednik Matić je obećao starijim sugrađanima da će u najskorije vreme taj problem biti rešen.
 
Penzioneri nisu krili zadovoljstvo što su u prilici da učestvuju u programima koje organizuje Gradska opština Zemun, kao i da imaju česte susrete sa prvim čovekom Opštine.