ПРЕДСЕДНИК МАТИЋ СА ПЕНЗИОНЕРИМА У МАДЛЕНИАНУМУ

12. децембар 2017.

 
У оквиру пројекта ”Моја земунска картица”, и бесплтаних програма, Градска општина Земун старијим суграђанима поклања карте за представе које су на репертоару Опере и театра ”Мадленианум”.
 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић и члан Већа Владимир Костић, придружили су се старијим суграђанима и заједно са њима уживали у драми ”Велики Гетсби”.
 
”У разговору са нашим старијим суграђанима, на излетима, и на редовном дружењу уторком, сазнали смо који би још садржаји за њих били значајни. Управо су представе део тог нашег договора. Са позориштем ”Мадленианум” од новембра реализујемо још један бесплатан програм за наше суграђане. До краја године поделићемо преко 300 карата. Реакције наших суграђана нам говоре да смо урадили праву ствар”, рекао је Матић, нагласивши да су поред бесплатних представа, пензионерима доступни, већ постојећи програми, попут рекреативног пливања, курсева енглеског језика, обуке за рад на рачунару, а са излетима се наставља чим дозволе временски услови.
 
Суграђани и даље могу у Градској општини Земун да се пријављују за све програме, да користе повољности које им нуди ”Моја земунска картица” и да предлажу и нове садржаје које ће Општина у сарадњи са другим институцијама реализовати.
 
За представу ”Велики Гетсби” подељено је 80 карата, а заинтересовани суграђани се могу пријавити за још три представе у децембру.
 
Са бесплатним програмима за грађане Земуна, наставља се и у 2018. години, и то у области културе, рекреације, спорта и едукације.