PREDSEDNIK MATIĆ SA PENZIONERIMA U MADLENIANUMU

14. februar 2018.

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić je sa starijim sugrađanima iz svih delova Zemuna, iz Batajnice i Ugrinovaca uživao u predstavi ”Miloš Crnjanski” u Operi i teatru ”Madlenianum”, a u okviru besplatnih programa.
 
”Sa ovom praksom smo počeli u novembru 2017. godine, upravo razgovarajući sa našim starijim sugrađanima saznali smo da im nedostaju programi iz oblasti kulture. Tako su besplatne karte za predstave u Operi i teatru ‘Madlenianum’ postale deo našeg dogovora. Reakcije naših sugrađana nam govore da smo uradili pravu stvar”, rekao je Matić, naglasivši da su pored besplatnih predstava, penzionerima dostupni, već postojeći programi, poput rekreativnog plivanja, kurseva engleskog jezika, obuke za rad na računaru, a sa izletima se nastavlja čim dozvole vremenski uslovi.
 
Sugrađani i dalje mogu u Gradskoj opštini Zemun da se prijavljuju za sve programe, da koriste povoljnosti koje im nudi ”Moja zemunska kartica” i da predlažu i nove sadržaje koje će Opština u saradnji sa drugim institucijama realizovati.