ПОЧЕТАК РЕНОВИРАЊА АМБУЛАНТЕ НОВА ГАЛЕНИКА

30. август 2017.

 
Председник Градске општине Земун Дејан Матић обишао је радове на реновирању објекта Дома здравља ”Земун” – Амбуланта Нова Галеника, који се назали у Улици Момчила Радивојевића 34. Реновирање се обавља захваљујући привредном друштву ”Bomax” из Суботице, које се као друштвено одговорна компанија обратило Градској општини Земун у намери да донира реконструкцију објекта од друштвеног значаја за грађане Земуна.
 
Ослушкујући потребе грађана Градска општина Земун је предложила да се комплетно реновира објекат амбуланте у насељу Нова Галеника. Уговор о донацији склопили су ово привредно друштво и Дом здравља Земун.
 
”Градска општина Земун има дугу традицију сарадње са привредницима који су увек спремни да донацијама помогну у унапређењу пружања услуга здравствене и социјалне заштите наших суграђана. Само у овој години имали смо успешну сарадњу са привредницима који су донирали реконструкцију здравствених објеката или донирали опремање соба у којима леже пацијенти”, рекао је Матић, позивајући и друге одговорне компаније да следе овај пример.
 
Амбуланта ће бити комплетно реконструисана у року од 90 дана, чиме ће грађани овог дела Земуна имати на располагању реновиран објекат за пружање примарне здравствене заштите.
 
Обиласку почетка радова присуствовала је и директорка ДЗ Земун др Ксенија Узуновић, као и представници привредног друштва ”Bomax”.
 
Обавештавамо грађане да ће од 28. августа, па до завршетка радова здравствену заштиту моћи да остваре у објекту Здравствене станице – Уред, Улица Авијатичарски трг 7, Земун.