ОТВОРЕНО ”ЛЕТО НА ГАРДОШУ”

08. јул 2019.

 

На сцени под звезданим небом председник Градске општине Земун Дејан Матић отворио је 5. јула традиционалну културну манифестацију ”Лето на Гардошу”.

”Дочекали смо и пунолетство нашег Лета на Гардошу. Уживајте у свему ономе што смо припремили за вас водећи рачуна о свим генерацијама. Наши најмлађи уживаће у дечијем представама, а старији суграђани у квалитетним представама и концертима”, рекао је председник Матић и том приликом захвалио се грађанима што подржавају уређење Земуна и што су препознали потребу да Земун буде уписан на европску туристичку мапу захваљујући уређењу Старог језгра, културно-историјске баштине и изградњи међународног пристана.

Отварању културне манифестације ”Лета на Гардошу” присуствовао је секретар Скупштине Градске општине Земун Марко Јанковић, а драги гости били су и председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша са сарадницима.

 

Под покровитељством Градске општине Земун, која је оснивач ове манифестације, Туристичко-културни центар Земун приредио је програме за све генерације, у свим извођачким жанровима, а 5. јула публика је имала прилику да ужива у хит комедији ”Пази с киме спаваш 2”.

 

Недељом и понедељком су садржаји за најмлађе, четвртак је резервисан за аматерска позоришта, а петком и суботом су представе и концерти.

 

Укупно 43 садржаја биће приказана на овогодишњој, осамнаестој по реду манифестацији, која траје до 1. септембра.

 

Карте се могу купити на свим продајним местима ”Тickets-a” , и на билетарници Летње сцене Гардош сат времена пре почетка представе.

 

За дечије представе улазнице плаћају само пратиоци.