ОТВОРЕНА НОВОИЗГРАЂЕНА ФИСКУЛТУРНА САЛА ЗА УЧЕНИКЕ ОШТЕЋЕНОГ ВИДА

14. октобар 2015.

 
Председник општине Земун Дејан Матић присуствовао је свечаном отварању новоизграђене фискултурне сале за ученике општећеног вида у ОШ ”Вељко Рамадановић”, коју су свечано отворили министар омладине и спорта Вања Удовичић и градоначелник Београда Синиша Мали. Свечаном чину присуствовали су и секретарка за образовање и дечју заштиту Снежана Ђурић, секретар за спорт и омладину Славко Гак и државни секретар за спорт Предраг Перуничић.
 
Директорка школе Радмила Лабан подсетила је да је изградња фискултурне сале започета 2009. године, као и да је Министарство омладине и спорта финансирало израду пројектне документације и изградњу фискултурне сале.
 
Град Београд је у 2014. години обезбедио потребна средства за извођење радова на хидрантској мрежи објекта, као и прикључење на даљински систем грејања.
 
Ова школа организује васпитни рад, смештај, исхрану и превентивну здравствену заштиту и негу ученика у Дому за предшколско, основно и средње образовање и васпитање. Редовна настава је организована у првој смени, а рад у дому у другој смени.
 
Изградња ове фискултурне сале је још један од примера добре сарадње Владе Републике Србије и Града Београда.
 
foto1
 
foto2
 
foto3
 
foto 4