ОТВОРЕН ФЕСТИВАЛ СТВАРАЛАШТВА СТАРИЈИХ ”ЗЛАТНО ДОБА”

23. септембар 2015.

 
У организацији клубова Геронтолошког центра Београда, а под покровитељством града Београда и Секретаријата за социјалну заштиту, градоначелник Београда Синиша Мали отворио је 23. септембра у свечаној сали Старог двора тринаести по реду Фестивал стваралаштва старијих под називом ”Златно доба”.
 
Фестивал ”Златно доба” трајаће од 22. до 24. септембра и понудиће разноврсне бесплатне програме за најстарије суграђане.
 
Догађају су присуствовали помоћница градоначелника Ирена Вујовић, чланица Градског већа Мирјана Милутиновић и градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић.
 
Испред општине Земун отварању манифестације присуствовао је члан Већа Драган Матијевић.
 
Tоком трајања манифестације наши старији суграђани ће имати разноврсне активности. Моћи ће да присуствују изложбама, креативним радионицама, концертима и то је прави начин да искористите своје време.
 
Том приликом, градоначелник Синиша Мали је истакао да у овом тренутку постоје 22 дневна центра за старије суграђане и обећао да ће до краја године покушати да отворе још три а 1. октобра у плану је отварање дневног центра у Земуну.
 
foto1
 
foto3
 
foto2
 
foto3