ОПШТИНА ДАРИВАЛА УЧЕСНИКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ ”ПРАЗНИК ЛАБУДОВА-ЦВРКУТ ЗЕМУНА”

16. јун 2016.

 
Општина Земун, као одговорна локална самоуправа, подстичући локални економски развој кроз пројекат МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА, промовише и ствaралаштво младих, заштиту природих добара, и подржава манифестације и пројекте који на најлепши начин уједињују и славе природу и дечију радост.
 
Управо је једна таква манифестација, која је на земунском кеју одржана 10. јуна плесом, игром, музиком, едукацијом и креативношћу свих учесника препознала јато лабудова као нови симбол и туристичку атракцију Земуна.
 
”Наши партнери на пројекту МОЈА ЗЕМУНСКА КАРТИЦА су наградили младе учеснике ове манифестације и на тај начин показали висок степен друштвене одговорности. Повезујући привреду са културом, стваралаштвом и уметношћу Општина Земун отвара неисцрпан простор који ће нарочито младима, нашој деци, нашој будућности обезбедити услове за напредовање и усавршавање”, истакла је начелница Управе ГО Земун Наташа Ђукић, која је уручила поклон ваучере учесницима манифестације.
 
Младе уметнице и волонтерке добиле су поклон ваучере за коришћење базена Културно спортског центра ”Пинки” и услугу по жељи у Фризерском студију ”Марко”.
 
Општина Земун наставиће да у сарадњи са партнерима пројекта ”Моја земунска картица” стимулише и награђује стваралаштво младих.
 
foto poklon vauceri