ОДРЖАНА 36. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

24. децембар 2019.

 

У понедељак, 23. децембра 2019. године одржана је 36. седница Скупштине Градске општине Земун.  

На почетку заседања одборници су усвојили Извештај Комисије за административна и мандатна питања и потврђен је мандат одборници Дамирки Видовић.

 

У наставку заседања, Скупштина је усвојила Одлуку о буџету Градске општине Земун за 2020. годину, као и Одлуку о обављању послова екстерне ревизије завршног рачуна буџета Градске општине Земун за 2019. годину.

 

У наставку заседања, Скупштина је усвојила Кадровски план Градске општине Земун за 2020. годину, као и Предлог решења о разрешењу члана Комисије за образовање, културу и физичку културу и избору новог члана Комисије и Решење о измени Решења о именовању изборне комисије ГО Земун.

 

Председник Скупштине Градске општине Земун Ненад Врањевац се захвалио одборницима и сарадницима на савесном раду и конструктивним предлозима који су допринели бољитку Земуна, честитао предстојеће новогодишње и божићне празнике, и позвао одборнике да у духу парламентаризма доносе одлуке на добробит грађана Земуна, како би се наставило са иновативним пројектима, инфраструктурним радовима и развојем Општине у свим сегментима.