ОБНОВЉЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ РЕГИОНАЛНОГ ЦЕНТРА ЗА ТАЛЕНТЕ

15. април 2016.

 
Председник Привременог органа ГО Земун Дејан Матић и члан Привременог органа Гаврило Ковачевић обишли су 15. априла обновљене просторије сутерена у згради Регионалног центра за таленте у Улици цара Душана 57 у Земуну.
 
”Градска општина Земун нашла је начин и обезбедила средства за реновирање и адаптацију сутеренских просторија Регионалног центра за таленте. Наша опредељеност је да радимо на дневном нивоу, да обезбедимо да деца одрастају у безбедној средини, да имају све што им је потребно у току образовања, да свака школа у Земуну добије адекватне услове за рад. Квалитет и успеси које постижу полазници овог центра најбоља је препорука да ова институција постане расадник талената из целе Србије. Уз јединствену сарадњу локалне заједнице и добру вољу наставника и ученика квалитетан рад и успех је неизоставан”, истакао је председник Привременог органа Дејан Матић.
 
Зграда у којој се налази Центар наменски је саграђен после Првог светског рата као центар посвећен бризи о деци, и ту своју намену сачувао је готово сто година, упркос бројним проблемима са којима се суочавао.
 
”Захваљујући општини Земун радове које смо завршили су веома значајни. Санирали смо влагу која се ширила до првог спрата. Адаптиран сутеренски простор пружа много боље и квалитетније услове за рад”, истакао је Милош Толимир, директор Регионалног центра за таленте.
 
NASLOVNA
 
FOTO 1
 
FOTO 2
 
FOTO 3
 
FOTO 4