ОБИЛАЗАК РАДОВА У ЗЕМУНУ

17. март 2016.

 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић и чланови Привременог органа Гаврило Ковачевић и Станислав Кулачин, обишли су 16. марта са сарадницима радове на територији Општине Земун.
 
У насељу Батајница ради се на асфалтирању и насипању струганим асфалтом улица у насељу Беларица у Батајници, што је наставак радова започетих у овом делу Земуна у претходном периоду. Ради се на насипању струганим асфалтом 63. Улице у дужини од 400 метара, као и дела између 59. и 60. Улице у дужини од 280 метара.
 
Асфалтирају се 61. и 62. Улица, продужетак Беларичке улице од 61. до 63, као и 51 Улице први део, у укупној дужини од преко 1000 метара.
 
„На иницијативу Градске општине Земун, у сарадњи са Дирекцијом за путеве Секретаријата за саобраћај, настављају се активности од прошле године и подизању квалитета путне инфраструктуре. Оно што је обећано грађанима то сада и испуњавамо, обезбеђујемо оптималне услове за живот и тиме још једном показујемо да бринемо о потребама грађана, јер нам је равномеран развој свих делова Земуна опредељење којим се руководимо“ изјавио је Матић.
 
Радовима у насељу Беларица присуствовао је и председник месне заједнице Батајница Никола Арнаут као и бројни грађани Батајнице.
 
Председник и чланови Привременог органа обишли су и радове на постављању јавне расвете у Батајници, у Улици Слободана Мацуре. Ова саобраћајница сада је много безбеднија, и тиме је постигнут један од приоритета Општине Земун, а то је постизање веће безбедности саобраћаја и грађана.
 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић и чланови Привременог органа Гаврило Ковачевић и Станислав Кулачин, обишли су са сарадницима и радове на изградњи фитнес парка у Улици Фрање Крча у Земун Пољу, где ће бити постављено четири реквизита за фитнес, а овај део Земун Поља постаће својеврстан урбани џеп. У плану је да се зелена површина оплемени, тако да ће овај простор за игру бити на располагању и малишанима. Радове изводи ЈКП „Зеленило Београд“.
 
„Уређењем овог кутка за одмор и разоноду у земунском насељу Земун Поље још једном смо показали да мислимо на грађане Земуна свих генерација и да прихватамо њихове сугестије. Сигуран сам да је ово права локација за рекреацију, с обзиром на посећеност и број деце и младих који живе у овом делу Земуна“, истакао је Матић.
 
naslovna
 
foto2
 
foto 3
 
foto4
 
foto5
 
foto6