ОБИЛАЗАК РАДОВА НА ИЗГРАДЊИ ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У ЗЕМУН ПОЉУ

17. март 2016.

 
Председник Привременог органа Градске општине Земун Дејан Матић и чланови Привременог органа Гаврило Ковачевић и Станислав Кулачин, обишли су 16. марта са сарадницима радове на изградњи полицијске станице у Земун Пољу.
 
Отварањем полицијске станице у Земун Пољу стварају се услови за подизање нивоа безбедности и заштити људских живота и материјалних добара, и олакшава се рад припадницима МУП-а. Општина Земун је у месној заједници Земун Поље обезбедила простор, а Министарство унутрашњих послова се побринуло да станица ускоро почне са радом.
 
„Спровођење што квалитетније сарадње полиције и локалне самоуправе мотивисано је намерама да се обезбеди боља доступност правди и адекватан одговор на безбедносне потребе и захтеве грађана. Нову полицијску станицу ће добити и Батајница. Сигуран сам да ће полицијска станица у Земун Пољу пружити нове могућности, како техничке, тако и оперативне, како би полиција могла да ефикасније обавља свој посао“, изјавио је Матић.
 
Полицијска станица ће бити смештена у просторијама некадашње месне заједнице, те је, сходно новој намени, направљен оптималан распоред просторија за особље и службенике.
 
Поред канцеларија за инспекторе, патроле, просторије за задржавање, у полицијској станици ће се издавати и личне исправе, што ће знатно олакшати живот грађана Земун Поља.
 
Председник Привременог органа и сарадници су се уверили да радови иду предвиђеном динамиком и оценили да ће нова полицијска станица значајно допринети безбедности грађана који овде живе.
 
naslovna
 
foto1
 
foto2
 
foto3