ОБЕЛЕЖЕН НАЦИОНАЛНИ ДАН ДОБРОВОЉНИХ ДАВАЛАЦА КРВИ НА ЗЕМУНСКОМ КЕЈУ

11. мај 2015.

 
Поводом обележавања Националног дана добровољних давалаца крви градска општина Земун у сарадњи са Службом за трансфузију крви КБЦ Земун и Црвеним крстом Земуна организовала је манифестацију за добровољне даваоце крви 9. маја на Земунском кеју.
 
Тим поводом организован је пригодни програм. На манифестацији су присуствовали чланови Већа општине Земун: Владимир Костић, Милосав Стаменов, Гаврило Ковачевић, Милорад Радуловић и секретар Скупштине општине Земун Марко Јанковић.
 
У преподневним часовима деца су цртала на плочнику и такмичила се у пикаду. Криминалистичко-полицијска академија извела је кратак приказ вештина, уз музички програм својих студената. Мали матуранти имали су прилику да сазнају нешто више о земунским средњим школама.
 
Под мотом ”Котлић за хумане” у кувању рибље чорбе опробали су се најбољи земунски кувари, а полиција је приказала дефиле полицијских паса и коња. Организовано је и дружење са саобраћајцима и ватрогасцима.
 
Током трајања програма мобилна екипа за трансфузију крви КБЦ Земун била је на располагању свима који су били расположени да добровољно дају крв.
 
naslovna krv kej
 
foto 1 krv kej
 
foto 2 krv kej
 
foto 3 krv kej
 
naslovna krv kej