Туризам и угоститељство

ДИРЕКТОР МИЛОШ БУБЊЕВИЋ
 
Тел: 3778 535
 
e-mail: turist@zemun.rs
 
Земун има шта да покаже, почев од културно-историјских споменика каква је кула на Гардошу, Театра и опере “Мадленијанум”, галерија, радњи које израђују украсне и употребне предмете заборављених заната, сплавова, култних кафана са надалеко познатим гастрономским чудима, до приватних хотела.

Шетња Земуном је шетња кроз историју једног града, то је прича о калдрми, кеју, аласима, мирису старог и новог, спoју неспојивог. То је прича о посебном.

Земун је на туристичкој мапи Европе и света са својим културним, спортским, гастрономским, наутичким и манифестационим туризмом.

ЗАТО, ЗЕМУН СЕ ВОЛИ ИЛИ НЕ ПОЗНАЈЕ.

НА САЈМУ ТУРИЗМА 2010. ПРЕДСТАВЉЕН ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗЕМУНА

Општина Земун, по први пут, на овогодишњем Сајму туризма, представила је своју туристичку понуду. На штандовима Општине и Секретаријата за привреду Града Београда могло се чути и видети шта Земун има, шта нуди и у ком правцу се развија .

Земунски штанд био је један од најпосећенијих, а поред заинтересованих домаћих посетилаца, за богату туристичку понуду коју Земун има, занимали су се и предтавници Бугарске, Румуније, Македоније….

”Позивам вас да уживате у Земуну, да прошетате прелепим кејом, уверите се у гостопримство, уз обећање да ће Лидо бити конкуренција Ади”, рекао је Бранислав Простран, председник Општине Земун поздрављајући госте Сајма.

 
 

pdficon_small     ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНИ ЗЕМУНА.pdf   61.48 КБ