Oпштина Земун у сарадњи са Удружењем ПИРИГОС ”Бусије” организовала је 20. новембра 2014. године у парохијском дому Храма Свете браће Ћирила и Методија у насељу Бусије трибину о статусу и положају избеглица. Повод за одржавање трибине је помоћ која се додељује у оквиру активности Комисијe за пружање помоћи за економско оснаживање избеглих лица кроз доходовне активности на територији Градске општине Земун која је тим поводом расписала Jавни позив. Испред Повереништва за збрињавање избеглих и прогнаних лица општине Земун у трибини је учествовала Љиљана Репић и упознала заинтересоване грађане и представнике избегличких удружења са реализованим, пројектима у току и активностима за 2015. годину које спроводи општина Земун у сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије.

20. новембар 2014.

Oпштина Земун у сарадњи са Удружењем ПИРИГОС ”Бусије” организовала је 20. новембра 2014. године у парохијском дому Храма Свете браће Ћирила и Методија у насељу Бусије трибину о статусу и положају избеглица. Повод за одржавање трибине је помоћ која се додељује у оквиру активности Комисијe за пружање помоћи за економско оснаживање избеглих лица кроз доходовне активности на територији Градске општине Земун која је тим поводом расписала Jавни позив.

Испред Повереништва за збрињавање избеглих и прогнаних лица општине Земун у трибини је учествовала Љиљана Репић и упознала заинтересоване грађане и представнике избегличких удружења са реализованим, пројектима у току и активностима за 2015. годину које спроводи општина Земун у сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије.

 

foto2-456456

foto1-54534